Lokal service och support

Service och support är en central del av Svenska Allen & All-Prints verksamhet och en trygghet för dig som kund. Vår supportavdelnings målsättning är ytterst att se till att kundernas produktion inte står stilla.

Genom vårt nätverk av servicetekniker, från Stockholm i norr till Malmö i söder, har du alltid både tekniksupport och underhållsservice nära till hands. 

Kontakta oss om du har supportfrågor eller om du behöver boka service. Vår servicepersonal kan hjälpa dig med det och vi ber dig då att ha ditt supportavtalsnummer tillgängligt när du kontaktar oss.

Vi är certifierade servicepartners till Zebra och Intermec.

  Ny tekniker med lång erfarenhet tar plats på Malmökontoret

  Svenska Allen & All-Print förstärker sitt servicekontor i Malmö med Johan Thomasson.

  Johan har tidigare arbetat som tekniker inom bolaget och har erfarenhet av service inom såväl etikettering som Print & Apply. Då han känner till våra produkter, kunder och vår marknad har han snabbt kunnat förstärka vår serviceorganisation.

  En av företagets viktigaste hörnstenar är Service & Support där vi ständigt arbetar med att utveckla våra tjänster för märk- och etiketteringsutrustningar.

  Genom vår förstärkning på Malmökontoret kan vi minska restiden så vi snabbare kan vara på plats hos kund i södra Sverige. Med hjälp av servicepersonal från något av våra andra kontor kan vi även täcka upp arbetstoppar när så behövs.

  Svenska Allen & All-Print kan idag erbjuda standardiserade serviceavtal för samtliga av våra märkutrustningar vilket kan vara en billig försäkring vid produktionsstopp.

    

    

   Beställning

   Kontakta oss

   Region Öst:

   08-724 01 95

    

   Region Väst:

   031-730 42 01

    

   Region Syd

   040-694 98 08

    

   Region Mitt:

   013-23 04 00