Jobba hos oss

  Försäljningsinriktad KAM/Fältsäljare 

  Stockholm och Linköping

  Koenig & Bauer går framåt och vi utökar nu vårt team – Vill du växa tillsammans med oss? Vi söker en driven och försäljningsinriktad person som är intresserad av en roll där även dina tekniska kunskaper kommer väl till pass. Vi är ett välmående bolag som levererar märksystem till stora och medelstora företag, inom en rad olika branscher. 

  Dina arbetsuppgifter blir till största del att utveckla befintliga kunder, med ansvar för hela försäljningscykeln. Försäljningen innefattar hela företagets produkt- och tjänsteutbud. Du förväntas även skapa nya kundkontakter, samt ta emot förfrågningar och medverka på mässor. Du blir en viktig del i att utveckla vår sälj- och marknadsplan, samt att lägga upp säljstrategier och planer. Ditt distrikt kommer sträcka sig ifrån Gävle ner till Skåne, och du är därför öppen för att ta några nätter på hotell då du åker ut och är borta några dagar i stöten. Vi räknar med mellan 20–40 övernattningar per år, men detta beror så klart på hur du själv väljer att lägga upp arbetet. 

  Som person drivs du av att göra affärer och stimuleras av relationsskapande och kundkontakt. Det är en fördel om du kommer ifrån tillverkande industri, som livsmedel eller läkemedel, men det är inget krav. Önskvärt är om du är fältsäljare idag med goda resultat, men är du förslagsvis tekniker eller jobbar inom säljsupport och är motiverad att axla en renodlad fältsäljarroll, är det också intressant för oss. Viktigast är ditt mind-set och din vilja och öppenhet att lära. För att få ut så mycket som möjligt av kundmötena och leverantörskontakterna ser vi helst att du har en teknisk utbildning i grunden och talar svenska och engelska obehindrat. För övrigt är du är en positiv och samarbetsvillig person. 

  Hos oss ingår du i ett trevligt team med bra laganda och ett prestigelöst arbetssätt. Här jobbar du med frihet under ansvar och du har goda möjligheter att påverka och utveckla arbetssättet. Du väljer om du vill utgå ifrån vårt kontor i Stockholm, Norrköping eller Linköping. 

  Vi samarbetar med Renegade Rekrytering. Om dy har frågor, kontakta rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-95 56 68 eller moa@renegaderekrytering.se

  Varmt välkommen med din ansökan via länkarna nedan:

  Stockholm 

  Linköping

  Vi genomför intervjuer löpande; vänta inte för länge! :)