Lokal service och support

Service och support är en central del av Svenska Allen & All-Prints verksamhet och en trygghet för dig som kund. Vår supportavdelnings målsättning är ytterst att se till att kundernas produktion inte står stilla.

Genom vårt nätverk av servicetekniker, från Stockholm i norr till Malmö i söder, har du alltid både tekniksupport och underhållsservice nära till hands. 

Kontakta oss om du har supportfrågor eller om du behöver boka service. Vår servicepersonal kan hjälpa dig med det och vi ber dig då att ha ditt supportavtalsnummer tillgängligt när du kontaktar oss.

Vi är certifierade servicepartners till Zebra och Intermec.

  Vi förstärker teknikavdelningen i Syd

  Från och med början av året har vi en ny tekniker på plats vid vårt kontor i Malmö. Jakob Magnusson kommer att förstärka teknik- och supportavdelningen för våra industriella märksystem.

  Under några intensiva utbildningsdagar i Stockholm fick han nyligen utbildning i Hitachis bläckstråleskrivare av vår erfarne tekniker Johan Karlsson.

  Jakob kommer främst att arbeta med just våra bläckstråleskrivare från Hitachi och termotransferskrivare från Allen Coding.

  Vi önskar Jakob välkommen i vårt team!

    

    

   Beställning

   Kontakta oss

   Region Öst:

   08-724 01 95

    

   Region Syd

   08-724 01 95

    

   Region Mitt:

   013-23 04 00